foto

Nathan Osgood

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Božská Florence
2012 Duše traktoru
Červená světla
2008 Já a Orson Welles
2005 Piccadilly Jim
Sahara
1998 Sametová extáze
1996 Mission: Impossible
1995 Krátká romance (TV film)
1994 W.S.H. (TV film)

TV seriály

2016 Blízký neznámý (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)
2014 Ctihodná žena (TV seriál)
2011 Hranice stínu (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2000 Black Cab (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)

Dokumentární

2010 Joan Rivers: A Piece of Work
1991 Secret History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace