foto

Tony Halme

  • nar. 6.1.1963
    Helsinki, Finsko
  • zem. 8.1.2010 (47 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Kohtalon kirja (studentský film)
2001 Ponterosa
1998 Ať to stojí co to stojí
1996 Američtí tygři
1995 Smrtonosná past 3
Zhong Guo long
Úder pěstí
1994 Death Match
1991 Master Demon, The

TV seriály

1995 My Secret Summer (TV seriál)

Dokumentární

2010 Afro-Suomen historia (TV seriál) - a.z.
2001 Ankara unelma

Host

TV pořady

2012 WWE Saturday Morning Slam (TV pořad)
2010 Lamastalgia (TV pořad)
2005 Pressiklubi (TV pořad)
2004 Ruben & Joonas (TV pořad)
Suoraa huutoa! (TV pořad)
TWU (TV pořad)
2003 Harakanpesä (TV pořad)
Persona non grata (TV pořad)
Vaarallinen risteys (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Yokotai (TV pořad)
2001 Randström & Co (TV pořad)
1999 Joonas Hytönen show (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1993 Gladiaattorit (TV pořad)
1984 WWF Superstars of Wrestling (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky