foto

Hannes Ringlstetter

  • nar. 2.6.1970 (50 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Schmucklos
2016 Hubert und Staller - Unter Wölfen (TV film)
2013 Paradies 505. Ein Niederbayernkrimi (TV film)
2012 Hansi und Hubsi (TV film)
2011 Eine ganz heiße Nummer
2010 3faltig

TV seriály

2016 Hubert a Staller (TV seriál)
Vom Himmel hoch (S05E11)
Der letzte Schuss (S05E10)
Wer anderen eine Grube gräbt (S05E07)
další epizody (8)
2015 Sedwitz (TV seriál)
Trick 17 (E06)
Kaiserwalzer (E05)
Der Mond ist aufgegangen (E04)
další epizody (6)
Hubert a Staller (TV seriál)
Das Haus am Moor (S04E14)
Rutschpartie (S04E13)
Tod an Loch 6 (S04E11)
další epizody (12)
2014 Hubert a Staller (TV seriál)
Mordskater (S03E16)
Eine todsichere Masche (S03E15)
Mord nach Art des Hauses (S03E14)
další epizody (9)
2013 Hammer & Sichl (TV seriál)
Hubert a Staller (TV seriál)
Čichat zespodu k fialkám (S03E17)
Unhaltbar (S03E06)
Das Seeungeheuer (S03E05)
další epizody (10)
2012 Hubert a Staller (TV seriál)
Nachts, wenn die Wasserwacht (S02E11)
Tödlicher Schneefall (S02E09)
Ein Ton zu wenig (S02E06)
další epizody (14)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Bauernfänger (S01E09)
Puzzlespiele (S01E07)
Brautjungfer über Bord (S01E06)
další epizody (8)
2010 Die Gipfelzipfler (TV seriál)
Life is live (E10)
Almabreibung (E02)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1986 Kanal fatal (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Bestes Kabarett! - Achtung Kinder! (TV pořad)
2018 Ringlstetter & Zinner - Live auf der Bühne: Höhepunkte aus "2 Typen, 2 Gitarren, 2 Bücher" (TV pořad)
2017 Pratersterne (TV pořad)
2016 Ringlstetter (TV pořad) - mod.
2015 Ober Unter Sau (TV pořad)
2014 3. Stock links: Die Kabarett-WG (TV pořad)
Zum Ringlstetter (TV pořad) - mod.
2013 schlachthof (TV pořad)
2012 Vereinsheim Schwabing (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
1995 Ottis Schlachthof (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky