foto

Aki Asakura

  • nar. 23.9.1991 (28 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 21 seiki no onna no ko
Nanacu no kaigi
Šitamači Rocket: Šinšun dorama tokubecu hen (TV film)
2018 Blood Club Dolls 1
2017 Šigacu no nagai jume
2016 Oufuku Shokan~Jugo nen Go no Hoshu (TV film)
2015 Neko bun no 4
2014 Kamisama no karute 2
Trick Shinsaku Special 3 (TV film)
Širajuki-hime sacudžin džiken
2013 Cameraman A Aiičiró no meikjú suiri (TV film)
Příběh o princezně Kaguje
2011 Kamisama no karute
2009 Keitai kareši
2008 Bóši
Kanki no uta
2007 Hannin ni tsugu

TV seriály

2019 Grand Maison Tókjó (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Kabukičó bengonin: Rinka (TV seriál)
Musume to čiči, šukumei no hótei taikecu! Igi ari! (E12)
Love hotel wa fúfu no takara, watasu mon ka! (E11)
Gaikokudžin cuma no hicú na sakebi! Kazoku no kizuna to wa (E10)
další epizody (12)
Kaseifu no Mitazono (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
2018 Šitamači Rocket (TV seriál)
2016 Kumokiri Nizaemon 3 (TV seriál)
2015 Lunch no Akko-chan (TV seriál)
2014 Tomehane! Suzuri Koukou Shodoubu (TV seriál)
Tôkyô ga senjô ni natta hi (TV seriál)
2012 Jun to Ai (TV seriál)
Kodoku no gurume (TV seriál)
Nemureru mori no džukudžo (TV seriál)
Tsumi to batsu (TV seriál)
2009 Godhand Teru (TV seriál)
2008 Gakkó dža ošierarenai! (TV seriál)
Puzzle (TV seriál)
Rjóteki na kanodžo (TV seriál)
2007 Propózu daisakusen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky