Scénář:
Cutomu KuroiwaHudba:
Hideakira KimuraEpizody(11)
-
Tenaga ebi no echube (E01)
-
Nasu no puresse (E02)
-
Rokuniku no roti to konsome (E03)
-
Monburan amafason (E04)
-
Asshiparumantie (E05)
-
Sawara no rōsuto suishō buntan no sōsu (E06)
-
Garettoshanpinion (E07)
-
Bīfushichū (E08)
-
Shirako no posshe (E09)
-
Kijibato no doumi ankurūto (E10)
-
Maguro (E11)
Obsahy(1)
Kimura Takuja se tentokrát zhostil role excentrického kuchaře Obany Nacukiho specializujícího se na francouzskou kuchyni. Ve Francii se snaží získat v restauraci, oceněné dvěma hvězdami Michelinovým průvodcem, poslední hvězdu. Jenomže se stane nečeká událost a veškeré snahy ztroskotají a restaurace skončí. Když už nic nemá a jen se tak nějak fláká ve Francii, nalezne ho Hajami Rinko, jejímž snem je otevřít francouzskou restauraci v Tokiu a získat ocenění od Michelinového průvodce. Ale k tomu potřebuje Obanu... (Zíza)
(více)Recenze (1)
Dokoukat tenhle seriál mi trvalo půl roku, možná tři čtvrtě. V základu není špatný, nemluvě o perfektním herectví Kimury, už to má prostě v malíku, ale příběh mě nezaujal natolik, abych to chtěla hned a rychle dokoukat. A vědět, jak to dopadne. Protože mi to vlastně bylo jedno. Postavy mě nebavily. Sice každá byla jiná a jejich herečtí představitelé se opravdu snažili, ale nechalo mě to citově chladnou, skoro možná až vyprahlou. Ano, byly tam asi dvě chvíle, které se mi líbily a nějak se mnou hnuly, ale tím to haslo. Nezajímalo mě, jak dopadnou. Navíc tohle jídlo je mi úplně cizí, nepřipadalo mi chutné, maximálně esteticky vzhledné. Drží se to i klasického klišé, dobrák drsňák a génius v hlavní roli, pak všelijací nepřátelé, kteří budou restauraci Grand Maison Tókjó házet klacky pod nohy, a naštěstí totálně bez romantiky. To už by ten zvláštně napjatý příběh nesnesl. Pokud máte rádi francouzskou kuchyni... koukněte. To samé i v případě oblíbenosti Kimury Takuji. Ale jinak jsou lepší soutěživý seriály z pracovního (kuchyňského) prostředí. ()