foto

Chisco Amado

  • nar. 1962
    A Coruña, Galicia, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Mirada violeta, La
2003 Ilegal
Ve městě
2002 Moje matka je na holky
Recuerdos de mamá
2000 Krámpack
1996 Muere, mi vida
1994 Historias de la puta mili
1993 La febre d'Or

TV seriály

2011 Chapadla korupce (TV seriál)
2009 Hay alguien ahí (TV seriál)
2005 Libro de familia (TV seriál)
2001 Fíos (TV seriál)
1999 Condenadas a entenderse (TV seriál)
1996 El súper (TV seriál)
1995 Secrets de família (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace