foto

Elias Salonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Girl Thing
Kotiin
2017 Psykoosi
2015 Jotain kaunista
KÄTY - Kämppä tyhjänä
Naše příběhy
2013 Jäminkipohja
Kerron sinulle kaiken
2011 August
2010 Kazatel zla
Pikkuveli (TV film)
2009 Ei kenenkään maa
2008 Repeämä (studentský film)

TV seriály

2019 Dospěláci (TV seriál)
Minäminäminä (E10)
Kokkola (E09)
Kakku (E08)
další epizody (10)
Pää edellä (TV seriál)
Jätkät tapaa Markuksen äidin (E04)
2018 HasBeen (TV seriál)
Faija (S02E02)
Levy-yhtiö (S01E06)
Salla (S01E02)
další epizody (4)
Sorjonen (TV seriál)
Kolíbka (část druhá) (S02E06)
Kolíbka (část první) (S02E05)
Oslava jara (část druhá) (S02E04)
další epizody (5)
2016 Sorjonen (TV seriál)
Závěrečné zúčtování (část druhá) (S01E11)
Závěrečné zúčtování (část první) (S01E10)
Žena v jezeře (část druhá) (S01E09)
další epizody (9)
2014 Raja (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2013 #lovemilla (TV seriál)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Seitsemäntoista (TV seriál)
Itsenäisyys (E03)
Valta (E02)
Vapaus (E01)
2013 Valtiopeli 1863 (TV film)

Host

TV pořady

2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky