foto

Saija Lentonen

  • nar. 7.4.1977 (42 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Třídní sraz po finsku 2 - Rozlučka se svobodou
2015 Naše příběhy
2014 Santa
2012 Siinä näkijä missä tekijä (TV film)
2011 Isän kuolema (TV film)
2009 Lokakuun valoa (TV film)
2007 Non Profit
Skřítek Rolli
Sooloilua
2006 Metsänpoika
Riisuttu mies
2005 NDA - Salassapitosopimus (TV film)
2004 Láska je láska
2001 Young Love
2000 Lasso

TV seriály

2019 Modernit miehet (TV seriál)
Guru (E07)
2018 Ratamo (TV seriál)
Ansa (E07)
Sorjonen (TV seriál)
Oslava jara (část druhá) (S02E04)
Oslava jara (část první) (S02E03)
2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
Muotoseikkoja (S01E12)
Liitoskipuja (S01E11)
AAA-kuppi (S01E10)
další epizody (11)
Ihon alla (TV seriál)
2008 Lemmenleikit (TV seriál)
Harkinnanvaraisia sosiaalitoimia (E04)
Intiimi haastattelu (E03)
Suhteen markkina-arvo (E02)
další epizody (4)
2007 Harjunpää ja rakkauden nälkä (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2004 Headhunters (TV seriál)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Syysenkeli (S01E04)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Meidän perheen tähdet (TV pořad)
2013 Kerran viikossa (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky