foto

Ruth Kommerell

  • nar. 9.5.1923
    Stuttgart, Německá říše
  • zem. 1.9.1986 (63 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Altes Herz geht auf die Reise (TV film)
Schwur von Rabenhorst, Der
1986 Das wirkliche Blau (TV film)
Margarita (TV film)
Weihnachtsgeschichten (TV film)
Školní strašidýlko
1985 Die Gänse von Bützow (TV film)
Mein lieber Onkel Hans (TV film)
Na, dann schickt ihn mal zum starken Gottlieb
1984 Kaskade rückwärts
Sen o štěstí
1983 Der Mann mit dem Ring im Ohr
Die Zaubergräte
Fariaho
Ostrov labutí
Polizeiruf 110 - Schnelles Geld (TV film)
Velké sny malého kluka
1982 Lieben Sie Träume? (TV film)
Wie Bärchen zur Sonne flog
1981 Aus der Franzosenzeit (TV film)
Stunde der Töchter, Die
Verbindlich reserviert (TV film)
1980 Der Eisriese
Glück und Glas (TV film)
Ich will nach Hause (TV film)
Meines Vaters Straßenbahn (TV film)
Oben geblieben ist noch keiner
1979 Anderer Leute Kinder (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Fahrt (TV film)
1978 Caballero in geborgtem Frack (TV film)
Jugendweihe (TV film)
1977 Der Staatsanwalt hat das Wort - Wenig gebraucht - fast neu (TV film)
1976 Das Abenteuer (TV film)
Polizeiruf 110 - Schwarze Ladung (TV film)
1975 Der Staatsanwalt hat das Wort - 2,5 Karat (TV film)
Schwester Agnes (TV film)
Unser Schmutzmoritz
1974 Das Wunschkind (TV film)
Der Sandener Kindermordprozeß (TV film)
1973 Das große Fest
Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
Ein wunderbarer Tag (TV film)
1972 Anfang am Ende der Welt
Bach in Arnstadt (TV film)
Martina (TV film)
Prof. Dr. med. Maria Fabian (TV film)
1970 Fernsehpitaval - Sprechen Sie zur Sache, Angeklagte (TV film)
1969 Das siebente Jahr
Die Rosenholzmöbel (TV film)
1968 Der Staatsanwalt hat das Wort - Automarder (TV film)
Mohr und die Raben von London
1966 Der arme Konrad (TV film)
1965 Dr. Schlüter - Das Testament (TV film)
Köpfchen, Kamerad (TV film)
1964 Der Fächer der Madame de Pompadour (TV film)
Der Neue - Teil 2 (TV film)
Drei Kriege - 2. Teil: Hinter den Fronten (TV film)
Hochzeit von Länneken, Die
Rote Rosen für mich (TV film)
1963 Blaulicht - Heißes Geld (TV film)
Der Neue - Teil 1 (TV film)
Ein Mann und sein Schatten (TV film)
Interview mit Pinselheinrich (TV film)
Já a můj pes
Mariana Pineda (TV film)
1962 Blaulicht - Das Gitter (TV film)
Die Weber (TV film)
Freispruch mangels Beweises
Vor Sonnenuntergang (divadelní záznam)
1961 Das Stacheltier - Aus dem Leben gegriffen
Hoffnung auf Kredit (TV film)
Morgen - vielleicht (TV film)
1960 Blaulicht - Die Butterhexe (TV film)
1959 Das standhafte Fräulein (TV film)
Wenn die Nacht kein Ende nimmt (TV film)
1958 Meine Frau macht Musik

TV seriály

1987 Fridolin (TV seriál)
1986 Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
1982 Geschichten übern Gartenzaun (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
Hannes Trostberg (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky