foto

Jacques Bonnaffé

  • nar. 22.6.1958 (60 let)
    Douai, Nord, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Les sources assassines (TV film)
2016 Jozefův syn
Seances
2015 Anton Tchékhov 1890
Fou d'amour
La Tueuse Caméléon (TV film)
V květnu si dělej, co chceš
2013 Je m'appelle Hmmm...
Violette
2012 Clémenceau (TV film)
À moi seule
2011 Derrière les murs
Drumont, histoire d'un antisémite français (TV film)
Republika dětí (TV film)
2009 36 pohledů z vrcholu Saint-Loup
2008 Indes à la planète Mars, Des
La Fabrique des sentiments
Le Commissariat (TV film)
2007 Capitaine Achab
Druhý dech
2006 Amitiés maléfiques, Les
Obracečka not
2005 Lumík
Přímořské potvůrky
2004 Když moře stoupá
2003 C'était pas la guerre
2002 Au bout du rouleau (TV film)
L' Année des grandes filles (TV film)
La Repentie
Ďáblové
2001 Kdo ví
1999 Le Plus beau pays du monde
Le sourire du clown
Venuše, salon krásy
1998 Innocent
Jeanne a skvělý chlapík
Michael Kael contre la World News Company
1997 C'est pour la bonne cause
Capitaine au long cours
Lucie Aubracová
Rien que des grandes personnes
Tortilla y cinéma
Un petit grain de folie (TV film)
1996 Année du certif, L' (TV film)
Bratři Gravetové
Sang du renard, Le (TV film)
1995 Homme aux semelles de vent, L' (TV film)
1994 Fille du roi, La (TV film)
Jules (TV film)
1993 Couples et amants
Do toho, mládeži!
Ici, là ou ailleurs
Légendes de la foręt viennoise (TV film)
Milujeme Matyldu?
Place d'un autre, La
1992 De nietsnut (TV film)
Un flic pourri (TV film)
1991 Arthur Rimbaud - Une biographie
Enfants du vent, Les
1990 Infarkt
Invité clandestin, L' (TV film)
Ivan Ivanovitch Kossiakoff (TV film)
La Campagne de Cicéron
1989 Blancs cassés
Goût de plaire, Le
1988 Křtiny
1987 O Desejado
Résidence surveillée
1986 La femme secrète
Oscar et Valentin (TV film)
1985 Blanche a Marie
Elle a passé tant d'heures sous les sunlights...
Escalier C
Meilleur de la vie, Le
Tentation d'Isabelle, La
1984 Manipulations (TV film)
Paris vu par... vingt ans après
1983 Ballades
Křestní jméno Carmen
1980 Anthracite

TV seriály

2015 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2014 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2006 Cri, Le (TV seriál)
2002 Champ dolent, le roman de la terre, Le (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 Jalna (TV seriál)
1992 Police Secrets (TV seriál)
1991 Gang des tractions, Le (TV seriál)
1988 Studený pot (TV seriál)

Dokumentární

2009 Jean-Pascal pour la France
2003 Encore un p'tit tour...
1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál) - vyp.
1992 Darwin podle Greenawaye (TV film)
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace