foto

Ruth Glöss

  • nar. 2.8.1928
    Drážďany, Německá říše
  • zem. 7.12.2014 (86 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ein guter Sommer (TV film)
Jak princezny po nocích tancovaly (TV film)
2010 3
Barvy ve tmě
Wir sind die Nacht
2008 Stella a hvězda Orientu
2007 Der Mann von gestern (TV film)
Meer is nich
Polizeiruf 110 - Verstoßen (TV film)
2006 Die Hochzeit meiner Töchter (TV film)
2005 Matky mého muže (TV film)
Pusa pro hrocha (TV film)
2003 Děti na stesk (TV film)
Ganz und gar
Nur Anfänger heiraten (TV film)
2001 Tunel
1997 Das Geheimnis der Kormoraninsel
1995 Das Versprechen
1994 Alles auf Anfang
1991 Der Tangospieler
Heute sterben immer nur die anderen
1990 Alter schützt vor Liebe nicht (TV film)
Marie Grubbe (TV film)
1988 Alles wegen der Kleenen (TV film)
1987 Altes Herz geht auf die Reise (TV film)
Gold für den König (TV film)
1986 Mönch ärgere dich nicht (TV film)
Zwischen Abschied und Wiedersehen (TV film)
1985 Männerwirtschaft (TV film)
1984 Der Lumpenmann (TV film)
Onkel Pelle (TV film)
1981 Morgen werde ich einen Sombrero tragen (TV film)
1979 Das Idol von Mordassow (TV film)
Der Teufel hat ein Loch im Schuh oder Lessing in Leipzig (TV film)
1978 Blanka (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Chance (TV film)
1977 Der Stein des Glücks (TV film)
Die Geheimakte (TV film)
1976 Netvor ze Samarkandu (TV film)
1975 Kriminalfälle ohne Beispiel - Mord im Märkischen Viertel (TV film)
Tischler und Präsident (TV film)
1971 Die Pulverprobe (TV film)
1968 König Karl (TV film)
1967 Zwei Engel steigen aus (TV film)
1966 Stützen der Gesellschaft (TV film)
1964 Abituriententreffen (TV film)
Tresorknacker (TV film)
1962 Kidnapper (TV film)

TV seriály

2008 Unschuldig (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2006 Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2005 Bella Block (TV seriál)
Die Frau des Teppichlegers (E19)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
1994 Imken, Anna und Maria oder Besuch aus der Zone (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Noch nicht zu Hause (E127)
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Unbefleckte Empfängnis (E111)
1985 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ich geh' zur Oma (E97)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Der Rosenkavalier (E03)

Dokumentární

2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)

Divadelní záznam

2009 Shakespeares Sonette (divadelní záznam)
1987 Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
1967 Mirandolina (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky