Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka Lena je jedné noci pokousána upírkou Louise a krátce poté vystavena děsivé přeměně z člověka na upíra. Zpočátku se jí nový styl života líbí, užívá si svobody a nově nabitých schopností, ale jak čas plyne, chtíč po lidské krvi stále roste a Lena si pomalu začíná uvědomovat své prokletí. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (73)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Pro mě to bylo rozhodně hodně milé překvapení. Nečekala jsem nic a dostala jsem povedený, akcí nabitý a originální upírský snímek. Pokud se v tomhle případě, tedy u tohoto typu filmu dá říct, že působil realisticky a opravdově, tak tohle bude ten případ kdy to řeknu. V rámci žánru, rozhodně špička a pokud jste fanda fantasy filmů a nevadí vám trocha akce, tak rozhodně doporučuji. Scénář svižně odsýpá a Dennis Gansel znovu ukazuje, že ví jak natočit poutavý a zajímavý snímek. To co se opravdu povedlo byl vizuál, který působí (pokud se to dá u fantasy snímku říct) v rámci možností autenticky a ještě se na to hezky dívá. Hudba je taky povedená a herci jsou skvělí. Osobně mi trochu vadila ta akčější druhá polovička a otevřený konec-ne proto, že je otevřený, ale že mi to prostě konkrétně k tomuhle snímku nepasovalo. Celou stopáž se totiž divák setkává s dodetailu promyšleným (fiktivním) světem a celkem nápaditě rozvedenými postavami- a potom přijde tak málo říkající konec...Co se týče mého hodnocení tak hodně váhám mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami. Objektivně by to asi bylo na ty čtyři. Subjektivně bych dala tři, ale možná to je tím že to není úplně "můj typ" filmu. Nakonec dám asi ty tři, ale jsou hodně silné a dávám je jenom proto, že nemůžu dát tři a půl ;) ----"Žereme, chlastáme, fetujeme, šukáme kolik chceme a nikdy nebudeme tlusté, závislé ani těhotné. Miliony žen by za to vraždily."---- ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Nora, obsluha nie je v menu..." - NORA: " Zákusok odchádza" :)) "Wir sind die nacht" je rozhodne viac drámou ako hororom. A s tým treba rátať. Keďže som od Nemcov nečakal nič svetoborného - film ma prekvapil viac ako výsledok v osem-smerovke. Príbeh veľmi dobrý. K výstižnému Hamletovmu citátu: "..byť či nebyť.." - by som už len dodal - upírom?? Všetko má svoje plusy a mínusy. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další upírská pecka a těch je sakra málo! Snímek nastíní klady i zápory nesmrtelnosti a tímto životem nás postupně provedou čtyři velice přitažlivé dívky, z nichž vlastně uvnitř není ani jedna šťastná. Za nejlepší části filmu považuji letmý průlet každodenní rutinou, noc v Tropical Islandu a souboje se S.W.A.T teamem v nichž září především záhadná Jennifer Ulrich. Otevřený konec jsem uvítal a člověk se tak může zamyslet, která verze by mohla představovat happy end. Dle mého však spíše žádná.... 71% ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Hororový pátek třináctého Part II. - I tady se bohužel mé očekávání potvrdilo a jednalo se o nejslabší kousek v našem výběru. No jo no, německá produkce, lesbický upírky, a hlavně nehorový příběh způsobily, že se nám to nelíbilo. Budu míň kritickej, protože triky jsou solidní, holky taky hrajou dobře, bohužel často nemají co, ale aspoň jim to sluší. Proměna Leny je úplně senzační, scéna ve vaně se mi strašně líbila. Navíc Karoline Herfurth se mi zamlouvá už od Holky to chtěj taky, kde taky jako Lena zachraňovala příběh od úplné tragédie. A i sympoš z Die welle pomohl. Na dvě, ale abych vyrovnal Matoušovo hodnocení musim dát tři. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Žereme, chlastáme, fetujeme, šukáme kolik chceme a nikdy nebudeme tlusté, závislé ani těhotné. Miliony žen by za to vraždily..... /// Gang lesbickejch upírek, jejichž svět je velká (techno)párty, milujou krev ,,na ledu“, červená musí bejt i ,,lajna“, při východu slunce si nevypalujou zobáky, ale těla a jen my, kteří už je známe blíže víme, že jde vlastně o osamělý holky, který se občas dokážou ,,kousnout“ a nekousnout. A vůbec nejhorší je, že jsou i stydlivý. Film pro teenagery? A NA CO JE ASI TAK CHCETE NALÁKAT? Čekáte, že je rozvibruje německá náhražka (robertek ?) Roberta Pattinsona? Nebo že mladí bezdomovci ocení ,,bellu“, která má ke kráse a k čistotě stejně blízko, jako obyvatel obce Veľká Lomnica? Možná kdyby Simír……., ale to ne, to by neprošlo. Všechno ostatní už tu totiž bylo. Je načase si přiznat, že v USA (ale i Švédsku) jsou o kus dál. TAK NA NESMRTELNOST! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Z mojí sousedky se najednou stala krásná ženská (i za střízliva!). 2.) Ještě furt nevím, jaký schopnosti mají upíři. 3.) Nevím, jestli Luise dokáže vyčistit policejní stanici líp než Terminátor. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Scénář k filmu byl napsán podle stejnojmenného románu Wolfganga Hohlbeina. (tzv)

Reklama

Reklama