foto

Jürgen Trott

  • nar. 2.6.1955 (65 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Polizeiruf 110 - Blutige Strasse (TV film)
2010 Der Uranberg (TV film)
2006 Pik a Amadeus (TV film)
1996 Ein Biest mit Silberblick (TV film)
Polizeiruf 110 - Lauf oder stirb (TV film)
1995 Begegnungen der anderen Art (TV film)
1991 Akt mit Blume (TV film)
1990 Bahnhof für Robert (TV film)
Die Generalin seiner Majestät (TV film)
Die Wirtin, das Biest und andere Liebesspiele (TV film)
1989 Brüder, nicht schießen! (TV film)
So eine Frau (TV film)
Vorher wird gebadet (TV film)
Zwei Männer im Pyjama (TV film)
1988 Danke für die Blumen
Die Glucke (TV film)
Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
1987 Der Schulweg (TV film)
Maxe Baumann aus Berlin (TV film)
Mein Leopold (TV film)
1986 Offiziere (TV film)
Viola (TV film)
Zwei blaue Augen (TV film)
1985 Der Sohn des Schützen (TV film)
Irrläufer (TV film)
Meine Tochter - deine Tochter (TV film)
Pohádka o muži s medvědí kůží
Polizeiruf 110 - Verführung (TV film)
Suche Mann für meine Mutter (TV film)
1984 Der Lumpenmann (TV film)
Mit vierzig hat man noch Träume (TV film)
Těžká léta 2/2 (TV film)
Und laß dir kein Unrecht gefallen (TV film)
1983 Polizeiruf 110 - Es ist nicht immer Sonnenschein (TV film)
Snídaně v posteli (TV film)
Unser bester Mann (TV film)
1982 Ende eines Mäzens, Das
Stabwechsel in der 7c (TV film)
Zahl bar, wenn du kannst (TV film)
1981 Die Schuleule Paula (TV film)
Morgen werde ich einen Sombrero tragen (TV film)
Polizeiruf 110 - Trüffeljagd (TV film)
1980 Draußen im Heidedorf (TV film)
1979 Der blaue Helm (TV film)

TV seriály

1994 Elbflorenz (TV seriál)
1992 Karl May (TV seriál)
1991 Luv und Lee (TV seriál)
1990 Spreewaldfamilie (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Blonder Tiger, schwarzer Tango (E138)
Hallo Partner (E133)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Rita von Falkenhain (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Fridolin (TV seriál)
Kiezgeschichten (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Für Elise (E117)
1986 Leute sind auch Menschen (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Die Kette (E107)
Klavier gesucht (E105)
1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
1984 Mensch, Oma! (TV seriál)
Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nur einen Schluck (E85)
1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky