foto

Minna Puolanto

  • nar. 4.3.1972 (47 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Důl
Květy zla
2015 Evä (studentský film)
2014 Tissit
2013 Co děláme pro lásku
Huulilla
Keikka
2011 Enon opetukset (TV film)
Lasiin maalattu aika (studentský film)
2010 Kazatel zla
L'Artiste
2009 Hyvä työ (studentský film)
Lokakuun valoa (TV film)
2006 Kodit ja kalusteet (TV film)
Mogadishu Avenue
2005 Iltasatu (studentský film)
Stíny štěstí
Tarpeettomia ihmisiä (TV film)
2003 Emil Katajan kuolema (studentský film)
2001 Toinen nainen (studentský film)
1998 Armon aika
1995 Sirpalesatu (studentský film)

TV seriály

2018 HasBeen (TV seriál)
Biisi (S02E06)
Faija (S02E02)
2017 Presidentti (TV seriál)
Järistyspiste (E08)
Kultaranta (E06)
2016 Sorjonen (TV seriál)
Sudenkorennot 2/2 (S01E05)
Syke (TV seriál)
Laitataklaus (S03E08)
2014 Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Klikkaa mua (TV seriál)
Minna (S02E03)
2011 Moska (TV seriál)
Iskä laulaa taas nokipoikaa (E08)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Vielä kerran (E12)
2003 Venny (TV seriál)
Tyhjyyden aatto (E08)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1998 Team Ahma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace