foto

Marina Koňaškina

  • nar. 7.7.1985 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zloumyšlennica (TV film)
2011 Mantikora
2010 Alexandra (TV film)

TV seriály

2019 Čjornaja lestnica (TV seriál)
2018 Něraskrytyj talant 2 (TV seriál)
Učilka (TV seriál)
2017 Torgsin (TV seriál)
Založnica (TV seriál)
2016 Dom na cholodnom ključe (TV seriál)
Na perekrjostke radosti i gorja (TV seriál)
Svoj čužoj syn (TV seriál)
Zavtrak v postěl (TV seriál)
2015 Kogoť iz Mavritanii (TV seriál)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Nikonov i Ko (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
Pitěr-Moskva (TV seriál)
2014 Krjostnyj (TV seriál)
Syn za otca (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
2013 Karina krasnaja (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Ně otpuskaj meňa (TV seriál)
Pjatyj etaž bez lifta (TV seriál)
Čjornyje koški (TV seriál)
2012 Pravo na pravdu (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Čjornyje glaza (S01E11)
2010 Dom maljutki (TV seriál)
Vsjo radi těbja (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Chaljava (S01E04)
Vsju ostavšujusja žizň (S01E03)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ně svojo dělo (S03E01)
2009 Barvicha (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ochota na svidětělja (S02E03)
Ech, Semenova! (S02E02)
Sbityj letčik (S02E01)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace