foto

Sergej Gabrieljan

  • nar. 13.2.1962 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Jedinička
2010 Sčasťje po kontraktu (TV film)
Čelověk s bulvara KapucinoK
2009 Atentát na Stalina (TV film)
Julenka
Poslednij děň Bulkina I.S.
2007 Konservy
Svjatoje dělo
2006 Niotkuda s ljubovju, ili Věsjolyje pochorony
2003 Antikiller 2: Antiterror
Daže ně dumaj!
2002 Antikiller
2001 DMB 003
DMB 004
DMB: Snova v boju
2000 DMB
DMB 002
Redakcija (TV film)
1999 Kitajskij serviz
Něbo v almazach
1997 Bědnaja Saša
Děti ponědělnika
Staryje pěsni o glavnom 2 (TV film)
1996 Agape
Vozvraščenije Broněnosca
1995 Moskovskije kanikuly
Širli-Myrli
1993 Zavěščanije Stalina
Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
1991 1000 dollarov v odnu storonu
Igra na milliony
1990 Očiščenije
Samoubijca
1989 Uroki v konce vesny

TV seriály

2019 Otčajannyje (TV seriál)
2017 Zolotce (TV seriál)
2016 Vsjo po zakonu (TV seriál)
2015 Semejnyj bizněs 2 (TV seriál)
2014 Cezar (TV seriál)
Semejnyj bizněs (TV seriál)
Tajnyj gorod (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
Vysokaja kuchňa (TV seriál)
2013 Dumaj kak ženščina (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
2011 Ochraňajemyje lica (TV seriál)
2007 Marš Tureckogo (TV seriál)
Dolg samuraja (S04E09)
Grjaznaja istorija (S04E08)
Koněc světa (S04E07)
další epizody (7)
2006 Reklamnaja pauza (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Učastok (TV seriál)
2002 Marš Tureckogo (TV seriál)
Zolotoj vystrel (S02E10)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1993 Raskol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky