foto

Arkadiusz Detmer

  • nar. 9.3.1973 (47 let)
    Gdaňsk, Pomořské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Córka
Nejhezčí ohňostroj ever
2015 Excentrici
Git
2010 Mała matura 1947
Naverbovaná láska
2005 Pár osob, krátkej čas
2003 Symetrie
2002 Rób swoje, ryzyko jest twoje
2000 Enduro Bojz
Pierwszy milion
Purimový zázrak (TV film)
Zakochani
1998 Demony wojny wg Goi

TV seriály

2020 Motyw (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2019 Motyw (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Gra w zielone (E12)
Nielegalni (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (7)
Ślad (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S07E11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pingwin (S17E10)
2016 Strażacy (TV seriál)
Życie na kredyt (S02E02)
Komisarz Alex (TV seriál)
Do ostatniego pocisku (S08E08)
2015 Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
Ksiądz (E10)
Uwikłani (TV seriál)
Maciej – podwójny wyrok (E05)
Adam – w szponach namiętności (E02)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Żart (S12E08)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Zaginione starsze panie (S01E10)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Paradoks (TV seriál)
Miłość (E05)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Tercet egzotyczny (E02)
1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Biały fortepian (E13)
Szwadron (E11)
Do broni (E09)
další epizody (7)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Usta usta (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Kolekcjoner (S06E08)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Przeznaczenie (TV seriál)
W sieci (E02)
Sprawiedliwi (TV seriál)
Grzech (E03)
Plac Napoleona (E01)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Przerwana depesza (S02E11)
Niemiecka ruletka (S02E10)
další epizody (10)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
Spotkania (S01E10)
další epizody (5)
Trzeci oficer (TV seriál)
Księżniczka (E06)
Handel ludźmi (E03)
Pułapka (E02)
Pitbull (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
2007 Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Na haju (E27)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky