foto

Arkadiusz Detmer

  • nar. 9.3.1973 (46 let)
    Gdaňsk, Pomořské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Córka
Nejhezčí ohňostroj ever
2015 Excentrici
Git
2010 Mała matura 1947
Naverbovaná láska
2005 Pár osob, krátkej čas
2003 Symetrie
2002 Rób swoje, ryzyko jest twoje
2000 Enduro Bojz
Pierwszy milion
Purimový zázrak (TV film)
Zakochani
1998 Demony wojny wg Goi

TV seriály

2018 Drogi wolności (TV seriál)
Gra w zielone (E12)
Nielegalni (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (7)
Ślad (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S07E11)
2012 Krew z krwi (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Paradoks (TV seriál)
Miłość (E05)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2010 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Hotel 52 (TV seriál)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Przerwana depesza (S02E11)
Niemiecka ruletka (S02E10)
další epizody (10)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
Spotkania (S01E10)
další epizody (5)
Pitbull (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Na haju (E27)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace