foto

Jonas Cornell

  • nar. 8.11.1938 (80 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2007 August (TV film)
2002 Taurus (TV film)
1997 Adam a Eva
1989 Padělané cenné papíry (TV film)
1987 Dnes vše, zítra nic (TV film)

TV seriály

2002 Olivia Twist (TV seriál)
1983 Profitörerna (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Drömmen om en ordning (TV film)
Linnés system överlever (TV film)
Läran om människan (TV film)
Med andras ögon och händer (TV film)
1996 Skyernes skygge rammer mig
1991 Riktiga män bär alltid slips
1990 Apelsinmannen
1988 Månguden (TV film)
1987 Dnes vše, zítra nic (TV film)
Lysande landning (TV film)
1981 Varn!ng för Jönssonligan
1977 Bluff Stop
1974 Purpurgreven (TV film)
1970 Grisjakten
1969 Som natt och dag
1967 Pac a pusu

TV seriály

2004 Linné och hans apostlar (TV seriál)
2002 Olivia Twist (TV seriál)
1996 Renters rente (TV seriál)
1992 En komikers uppväxt (TV seriál)
1981 Babels hus (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1983 Andra dansen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace