foto

Alexander Dierbach

  • nar. 27.6.1979 (40 let)
    Málaga, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Weil du mir gehörst (TV film)
2018 Passagier 23 - Verschwunden auf hoher See (TV film)
2017 Keine zweite Chance (TV film)
2014 Tatort - Großer schwarzer Vogel (TV film)
2013 Polizeiruf 110 - Fischerkrieg (TV film)
Stopy zločinu (TV film)
2010 Uns trennt das Leben (TV film)
2004 Leise Krieger
2002 Brudertag (studentský film)

TV seriály

2018 Helen Dorn (TV seriál)
Prager Botschaft (E10)
Schatten der Vergangenheit (E09)
2017 Rozdělení II (TV seriál)
Traum von Frühling (E03)
Frieden aus Stein (E02)
Schatten des Krieges (E01)
Helen Dorn (TV seriál)
Verlorene Mädchen (E08)
Gnadenlos (E07)
2016 Helen Dorn (TV seriál)
Die falsche Zeugin (E06)
Gefahr im Verzug (E05)
München Mord (TV seriál)
Kein Mensch, kein Problem (E03)
2015 Tannbach - vesnice na dělící čáře (TV seriál)
Moje země, tvoje země (E03)
Vyvlastnění (E02)
Ráno po válce (E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Tísícerá smrt (S20E04)
Vzpoura (S20E03)
Krvavé peníze (S20E02)
2014 Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Superlak (S18E12)
Rodinná oslava (S18E11)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Na vlastní pěst (S17E10)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2007 Sieben Tage Sonntag
2006 Měsíčník
2004 Leise Krieger
2003 Lili
2002 Brudertag (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Brudertag (studentský film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Uns trennt das Leben (TV film)
2004 Leise Krieger
2002 Brudertag (studentský film)

TV seriály

2014 Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2018 Helen Dorn (TV seriál)
Schatten der Vergangenheit (E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky