foto

Yoram Hattab

  • nar. 13.8.1966 (53 let)
    Jerusalem, Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Namal baiyt
2003 Tragedie Niny
2000 Kipur
1999 Kadosh
Tzomet volkan
1998 Nebezpečný kontrakt (TV film)
Zirkus Palestina

TV seriály

2008 Emet Ha'Eroma, Ha- (TV seriál)
2007 Screenz (TV seriál)
2002 My First Sony (TV seriál)
2000 Litfos Et Ha-Shamayim (TV seriál)
1997 Sha'aruriya (TV seriál)
1994 Mishpat Kastner (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky