foto

Elisabeth Schwarz

  • nar. 7.11.1938 (81 let)
    Stuttgart, Württenberg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Totengebet (TV film)
2017 Polizeiruf 110 - Nachtdienst (TV film)
Tatort - Borowski und das dunkle Netz (TV film)
2016 Die 7. Stunde (TV film)
2015 Der Mann ohne Schatten (TV film)
Schwarzach 23 und Die Hand des Todes (TV film)
2014 Der Prediger (TV film)
Die letzte Instanz (TV film)
2013 Banklady
Vysněná země
2012 Die Kirche bleibt im Dorf
Eine Halbe Ewigkeit (TV film)
2010 Die Toten vom Schwarzwald (TV film)
Místo činu: Brémy - Dřímající monstrum (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
2004 Jedermann (TV film)
1999 Geschichten aus dem Wiener Wald (TV film)
1998 Lupo und der Muezzin (TV film)
1993 Denunziantin, Die
1980 Sonntagskinder
1979 Lumíci, část 1 - Arkády (TV film)
1978 Klaras Mutter (TV film)
1977 Smrt je mým řemeslem
1976 Dorothea Merz (TV film)
1972 Der Held (TV film)
1970 Ach, so eine nette Person (TV film)
1969 Torquato Tasso (TV film)
1966 Drei Schwestern (TV film)
Jeanne oder Die Lerche (TV film)
1956 Die Laune des Verliebten (TV film)

TV seriály

2004 München 7 (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2011 Jedermann remixed - Eine Zeitreise durch 100 Jahre (TV film) - a.z.
1999 Geschichten aus dem Wienerwald (TV film)

Divadelní záznam

2007 Ulrike Maria Stuart (divadelní záznam)
1971 Eduard IV. - Der Krieg der Rosen, 2. Teil (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Paare (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky