foto

Diego Olivera

  • nar. 7.2.1968 (50 let)
    Munro, Vicente López, Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ningún amor es perfecto
2003 Kouzelné rukavice

TV seriály

2014 Hasta el fin del mundo (TV seriál)
2010 Triunfo del amor (TV seriál)
2006 Montecristo (TV seriál)
2005 Amarte así (TV seriál)
Se dice amor (TV seriál)
2004 Floricienta (TV seriál)
Piel naranja años después (TV seriál)
2003 Dr. Amor (TV seriál)
2002 Pokoušení (TV seriál)
2001 Provócame (TV seriál)
1999 Mujercitas (TV seriál)
1997 Ricos y famosos (TV seriál)
1996 90-60-90 modelos (TV seriál)
Sueltos (TV seriál)
1995 Por siempre mujercitas (TV seriál)
Zíngara (TV seriál)
1994 Montaña Rusa (TV seriál)
1993 Mi cuñado (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace