foto

Viktor Proskurin

  • nar. 8.2.1952 (67 let)
    Atbasar, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Apostasy
Graal
Legenda o Kolovratovi
2015 ...a jitra jsou zde tichá
Vakantna žizň šef-povara
2014 Skoryj 'Moskva-Rossija'
2013 Gagarin: Pěrvyj v kosmose
2006 Kinofestival
2005 Persona non grata
2003 Děň chomjačka
2001 Dva tovarišča
1996 Karera Arturo Ui
1993 U popa byla sobaka...
1992 Otraženije v zerkale
Tuze věrná žena
1991 Blázni
Pověsť Něpogašennoj Luny
Škura
1990 Afgánský zlom
Sluchaynyy vals
1986 Dětskaja ploščadka
1985 Dikij větěr
Vyjti zamuž za kapitana
1984 Krutá romance
Lev Tolstoj
1983 Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: Poklad z Agry (TV film)
Slibuji...
Vzjatka. Iz bloknota žurnalista V. Cvětkova (TV film)
Válečná romance
1982 Dom, kotoryj postrojil Svift (TV film)
Děň rožděnija
Pikovaja dama (TV film)
1981 Jediný muž (TV film)
Roditělskij děň
Вакансия
1980 Odnaždy, dvadcať let spusťa
Po dannym ugolovnogo rozyska
Signály v mlze
1979 Osennije kolokola
Puteshestvie v drugoy gorod
1978 I když nejsem vinen
Věsennij prizyv
Šel pes po klavíru
Školnyj vals
1977 Poslední oběť
1976 Buďonovka
1971 Důstojníci
1970 Běloruské nádraží

TV seriály

2019 Fantom (TV seriál)
2018 Chor (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Istrebiteli (TV seriál)
2012 Lesnik (TV seriál)
Vinovnik (S02E10)
2009 Čas Volkova 3 (TV seriál)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Nasledstvo (S02E07)
2006 Vospominanija o Šerloke Cholmse (TV seriál)
2005 Vyzov (TV seriál)
I rab, i car (S01E01)
Syščiki (TV seriál)
Leďanoje plamja (S04E03)
2004 Usadba (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)
1984 TASS je zplnomocněn prohlásit... (TV seriál)
1977 12 stuljev (TV seriál)
I eto vsjo o ňom (TV seriál)
1972 Bolšaja peremena (TV seriál)

Dokumentární

2017 What the Kind of a Commander He Is

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace