foto

José Mayer

  • nar. 3.10.1949 (70 let)
    Jaraguaçu, Minas Gerais, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Divã
2001 Bufo & Spallanzani
1998 Ação Entre Amigos
1994 Mil e Uma
1993 Capitalismo Selvagem
1992 Perfume de Gardênia
1991 Esta Não É a Sua Vida
1987 A Dama do Cine Shanghai
1984 Nunca Fomos Tão Felizes
1975 Enigma para Demônios
Mulher do Desejo, A

TV seriály

2013 Saramandaia (TV seriál)
2009 Ještě jedna šance (TV seriál)
2008 A Favorita (TV seriál)
2006 Páginas da vida (TV seriál)
2004 Senhora do Destino (TV seriál)
2003 Mulheres Apaixonadas (TV seriál)
2002 Esperança (TV seriál)
2001 Anita a osud (TV seriál)
2000 Křehké pouto (TV seriál)
1998 Meu Bem-Querer (TV seriál)
1997 Indomada, A (TV seriál)
1995 Historie jedné lásky (TV seriál)
1994 Pátria Minha (TV seriál)
1993 Agosto (TV seriál)
1992 De Corpo e Alma (TV seriál)
1990 Meu Bem, Meu Mal (TV seriál)
1989 Tieta (TV seriál)
1988 Dané slovo (TV seriál)
Fera Radical (TV seriál)
1986 Hipertensão (TV seriál)
Selva de Pedra (TV seriál)
1985 Gata Comeu, A (TV seriál)
Tempo e o Vento, O (TV seriál)
1984 Partido Alto (TV seriál)
1983 Bandidos da Falange (TV seriál)
Guerra dos Sexos (TV seriál)
1977 Sítio do Picapau Amarelo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky