foto

Riki Takeuči

  • nar. 4.1.1964 (56 let)
    Oita, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 3D holka
2015 Hiroin šikkaku
Hiromi-kun 4
2014 Gaki Rock
Gin no sadži
Terumae romae II
Tokijský klan
2013 Battle of Hiromi-kun!
Battle of Hiromi-kun! The High School Samurai Boy
Goddotan: Kisu gaman senshuken the Movie
2012 Thermae Romae
2010 Hiromi-kun! Zenkoku sóbančó e no miči
2009 Anmicu Hime 2
Gekijo-ban: Erito Yanki Saburo
Gokusen: The Movie
2008 Anmicu-hime (TV film)
Curibaka nišši 19
Džiročó sangokuši
Hyaku hachi
Ichi, slepá samurajka
2007 Big Man Japan
The Yakiniku Movie: Bulgogi
2006 Kóan keisacu sósakan
LoveDeath
Sukeban Deka: Kódo nému = Asamija Saki
2005 Majonaka no Jadži-san Kita-san
2004 Gokudó kóšien
Šura no či
2003 Battle Royale II: Requiem
Kikoku
Kódó taičóden: Kecumei
Poslední život na světě
2002 Džicuroku Andó Noboru kjódóden: Rekka
Džicuroku: Janagawagumi Janagawa Džiró densecu – Kankecu
2001 Naniwa Kin'júden: Minami no teió gekidžóban part XV – Šókórón hošónin no otošiana
2000 Dead or Alive 2: Tóbóša
Manuke sensei
1999 Dead or Alive: Hanzaisha
Kjóhan
Nobody
Tecu: Heisei kjókjaku den
1998 Daikaijû Tôkyô ni arawaru
Gokudó no onnatači: Kedžime
Gokudó sengokuši: Fudó 3
Ore no sora: Keidži hen
Ore no sora: Keidži hen – Jami no seisai
Yakuza Way, The
1997 Gokudó sengokuši: Fudó 2
Hard boiled
Honó: Gokudó džigoku hen
1996 Gokudó sengokuši: Fudó
1995 Tokyo Mafia
1991 Blowback 2
Calendar: If, just now.
1990 Binbari high school
1989 Kuraimuhanta Ikari no Judan
Yawara!
1988 Idžintači to no nacu
Nihon džundžóden: Okaši na futari – Monokuruošiki hitobito no mure
1987 Gokudó no onnatači II
Šónan bakusózoku
1986 Gokudó no onnatači
Kare no ótobai, kanodžo no šima
Nojuki jamajuki umibejuki

TV seriály

2018 Kurošoin no rokubei (TV seriál)
2014 Gokuaku Ganbo (TV seriál)
2013 Onna Nobunaga (TV seriál)
2011 Zenkai Girl (TV seriál)
1994 Otoko no ibašo (TV seriál)
1993 課長サンの厄年 (TV seriál)
1992 Kimi no Tame ni Dekiru Koto (TV seriál)
1991 101-kai me no puropozu (TV seriál)
1989 Mama Haha Boogie (TV seriál)
1988 Tantei! Naito sukûpu (TV seriál)
1986 Kono Ko Dare no Ko? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky