foto

Jaroslava Sisáková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A. I. Dobrijanskij (divadelní záznam)
2015 Eva Nová
2013 Ujo Viktor (studentský film)
2012 Andyho žena (studentský film)
2000 Fragmenty z malomesta

TV seriály

1996 Popaterce (TV seriál)

Dokumentární

2009 Návrat tanečnice (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace