foto

Alexandr Zavjalov

  • nar. 20.5.1954 (64 let)
    Opočka, Pskovská oblast, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Pop
Priděl angela
2008 Divoké pole
2007 Lilacs
2003 Russkij specnaz
Trio
1998 Svéráz národního rybolovu
1996 Operacija 'S Novym godom' (TV film)
Žjostokoje vremja
1995 Bullet to Beijing (TV film)
Svéráz národního lovu
Vsjo budět chorošo
1993 Barabaniada
Plenniki udači
1992 Sem sorok
Vals zolotych tělcov
Čiča
1991 Chmel - Film pěrvyj: Kreposť
Opyt breda ljubovnogo očarovanija
Ztraťte se!
1990 Pěrechod tovarišča Čkalova čerez severnyj poljus
1989 Koma
Končina (TV film)
1988 Chladné léto roku 1953
1987 Pervaja vstreča - posledňaja vstreča
1986 Isključenija bez pravil (TV film)
Neptunova slavnost
Podsudimyj
1980 Poljot s kosmonavtom

TV seriály

2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Svoi i čužije (E03)
Krylja Imperii (TV seriál)
2016 Klim (TV seriál)
2015 Tichij Don (TV seriál)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
2013 Chutorjanin (TV seriál)
2012 Litějnyj (TV seriál)
Podarok otca (S07E22)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Zolotoje Dělo (S04E27)
2007 Perom i špagoj (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Pochiščenije (S02E16)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Epizoda 8 (S10E08)
Epizoda 2 (S10E02)
Epizoda 1 (S10E01)
2006 Žizň i směrť Ljoňki Pantělejeva (TV seriál)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koněc kvartala (S06E25)
2001 Krot (TV seriál)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pogoňa za prizrakom (S01E29)
1986 Žizň Klima Samgina (TV seriál)

Dokumentární

1991 Chmel - Film vtoroj: Ischod

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace