foto

Věra Voronkova

  • nar. 21.3.1965 (55 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ženskaja versija. Vaše vremja i stěklo (TV film)
2016 Duch baltijskij
Ráj
2011 Bez mužčin
Unaveni sluncem 3: Citadela
2006 Виртуальный роман
2005 Mama, ně gorjuj 2
2002 Milenec
2000 Deník jeho ženy
1998 Vremja tancora
1996 Pionerka Meri Pikford
1994 Serp i molot
1992 Mužskoj zigzag
Čjornyj kvadrat
1991 Любовь
Щен из созвездия Гончих псов
1990 Černov

TV seriály

2019 Rusalki (TV seriál)
Staraja gvardija (TV seriál)
2018 Staruški v begach (TV seriál)
2017 Čužoje sčastě (TV seriál)
2015 Drugaja žizň Margarity (TV seriál)
Kogoť iz Mavritanii (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Tak ně byvajet (TV seriál)
2013 Krasavica (TV seriál)
2009 Žurov (TV seriál)
Kurortnyj roman (S01E05)
2008 Fotograf (TV seriál)
Skelet v škafu (E02)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
2005 Kamenskaja (TV seriál)
Dvojnik (S04E03)
2004 Syščiki (TV seriál)
Šerše lja babu (S03E07)
2003 Taxistka (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Oborotěň (S02E12)
2001 Semejnyje tajny (TV seriál)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky