foto

Věra Voronkova

  • nar. 21.3.1965 (54 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Duch baltijskij
Ráj
2011 Bez mužčin
Unaveni sluncem 3: Citadela
2005 Kamenskaja 4: Dvojnik (TV film)
Mama, ně gorjuj 2
2002 Marš Tureckogo 2: Oborotěň (TV film)
Milenec
2000 Deník jeho ženy
1998 Vremja tancora
1996 Pionerka Meri Pikford
1994 Serp i molot
1992 Mužskoj zigzag
Čjornyj kvadrat
1991 Ljubov
Ščen iz sozvězdija Gončich psov
1990 Černov

TV seriály

2019 Rusalki (TV seriál)
2017 Čužoje sčastě (TV seriál)
2015 Kogoť iz Mavritanii (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Tak ně byvajet (TV seriál)
2013 Krasavica (TV seriál)
2009 Žurov (TV seriál)
Kurortnyj roman (S01E05)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
2005 Kamenskaja 4 (TV seriál)
2004 Syščiki (TV seriál)
Šerše lja babu (S03E07)
2003 Taxistka (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
2001 Semejnyje tajny (TV seriál)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace