foto

Vladimir Kolganov

  • nar. 10.3.1978 (41 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Srok davnosti (TV film)
2015 Šans (TV film)
2012 Poklonnica

TV seriály

2018 Iděalnaja žena (TV seriál)
Lišnij (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Večernije novosti (S18E02)
2017 Domochozjain (TV seriál)
Něpokornaja (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Zaděržanije (S02E31)
2016 Šaman (TV seriál)
Čužije děňgi (S03E12)
2015 Něrazrezannyje stranicy (TV seriál)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Vzgljad iz večnosti (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Odin v pole voin (S01E11)
2012 Otryv (TV seriál)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
2007 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Koňok-Gorbunok (S02E12)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Sumasšedšij vzryv (S03E17)
2006 Žizň i směrť Ljoňki Pantělejeva (TV seriál)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vse i srazu (S06E18)
2003 Idiot (TV seriál)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Voroňja slobodka (S04E25)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky