foto

Benjamin Helstad

  • nar. 1987

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 En affære
2017 Dřevorubec
Na západ
2016 Cave
Det som en gang var
Poslední král
2014 Co vidíme ve tmě
My Light in Darkness
Permafrost
2013 Å begrave en hund
2010 Král z ostrova Bastøy
2009 Engelen
1996 Jakten på nyresteinen

TV seriály

2020 Krvavá jízda (TV seriál)
2019 ZombieLars (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
2018 En natt (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
další epizody (7)
Kielergata (TV seriál)
ZombieLars (TV seriál)
Heia Bekkebakken (S02E13)
Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 Grenseland (TV seriál)
Hans Olavs hemmelighet (E08)
Josefs sjanse (E07)
Millas fremtid (E06)
další epizody (8)
ZombieLars (TV seriál)
The Gnome (S01E11)
Fredrik (S01E06)
Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
2015 Boj o těžkou vodu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky