foto

Joe Besser

  • nar. 12.8.1907
    Saint Louis, Missouri, USA
  • zem. 1.3.1988 (80 let)
    Severní Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 My Smurfy Valentine (TV film)
1978 Hey, Abbott!
1970 Savage Intruder
Which Way to the Front?
1969 Monk, The (TV film)
1962 Hand of Death
1961 Poslíček
1960 Pojď, budeme se milovat
1959 Plunderers of Painted Flats
Příběh z titulní strany
Sappy Bull Fighters
Say One for Me
The Rookie
Three Stooges Fun-O-Rama
Triple Crossed
1958 Fifi Blows Her Top
Flying Saucer Daffy
Oil's Well That Ends Well
Pies and Guys
Quiz Whizz
Sweet and Hot
1957 A Merry Mix-up
Guns A-Poppin
Hoofs and Goofs
Horsing Around
Muscle Up a Little Closer
Outer Space Jitters
Příběh Helen Morganové
Rusty Romeos
Space Ship Sappy
1956 Army Daze
Columbia Laff Hour - a.z.
1955 Abbott and Costello Meet the Keystone Kops
G.I. Dood It
Headline Hunters
Hook a Crook
It's a Dog's Life
Mad at the World
Two-Gun Lady
1954 The Fire Chaser
1953 I, the Jury
Sins of Jezebel
Spies and Guys
1952 Caught on the Bounce
1951 'Fraidy Cat
1950 Joe Palooka Meets Humphrey
Outside the Wall
The Desert Hawk
Woman in Hiding
1949 Abbott a Costello: Afrika volá
Waiting in the Lurch
1948 Feudin', Fussin' and A-Fightin'
1946 Talk About a Lady
1945 Eadie Was a Lady
1944 Hey, Rookie
1940 Hot Steel

TV seriály

1978 Galaxy Goof-Ups (TV seriál)
Yogi's Space Race (TV seriál)
1977 Fred Flintstone and Friends (TV seriál)
Scoobyho hvězdná olympiáda (TV seriál)
1975 The Oddball Couple (TV seriál)
1972 Houndcats, The (TV seriál)
Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
1968 The Good Guys (TV seriál)
1967 The Danny Thomas Hour (TV seriál)
The Mothers-In-Law (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1960 Angel (TV seriál)
Dan Raven (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Club Oasis (TV seriál)
1955 Damon Runyon Theater (TV seriál)
The Eddie Cantor Comedy Theater (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
Mr. District Attorney (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
The Spike Jones Show (TV seriál)
Willy (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Meet Mr. McNutley (TV seriál)
Private Secretary (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Gang Busters (TV seriál)
I Married Joan (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
The Abbott and Costello Show (TV seriál)
1951 Front Page Detective (TV seriál)
1950 The Gene Autry Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
The Ken Murray Show (TV seriál)
1949 Hollywood House (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hey Moe, Hey Dad! (TV seriál) - a.z.
1990 The Three Stooges 60th Anniversary Special (TV film) - a.z.

TV pořady

1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1950 The Alan Young Show (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
The Saturday Night Revue with Jack Carter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace