foto

Fudžiko Kodžima

  • nar. 16.12.1993 (26 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eiga: Toshimaen
2018 Kono miči
Uma no hone
2017 Highheels: Kodawari ga unda otogibanaši
Hjóka
2016 Aozora Yell
High & Low: The Movie
Road to High & Low
2015 Icucuboši tourist The Movie
2014 Dr. Nurse Aid (TV film)
Gekijô-ban: Zero
2012 Aku no kjóten
2011 Ranwei Bīto
2010 Shodô gâruzu!!: Watashitachi no kôshien

TV seriály

2020 Life: Sendžó no bokura (TV seriál)
Raise de wa čanto šimasu (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (10)
2019 Juridano kandano (TV seriál)
Kjóizon kara no seikan (E07)
S to M (E06)
Hentai etiquette​ (E05)
další epizody (7)
2017 Hijokko (TV seriál)
Mito Kómon (TV seriál)
Hadžimete no tabidači (S01E01)
2016 Dame na wataši ni koišite kudasai (TV seriál)
Fukujadó honpo: Kyoto Love Story (TV seriál)
High & Low Season 2 (TV seriál)
2015 Eikyuu Shushoku Shiken (TV seriál)
Hanamoju (TV seriál)
2014 Agein!! (TV seriál)
Lost Days (TV seriál)
Nezumi, Edo o haširu (TV seriál)
Rasuto Hopu (TV seriál)
Zero no Shinjitsu (TV seriál)
2013 35 sai no kókósei (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de SP ~ Senjou Tantei Kageyama (TV seriál)
Tókjó bandowagon (TV seriál)
Yamada-kun to 7-nin no Majo (TV seriál)
2012 Supurauto (TV seriál)
Teen Court ~10-dai no Saiban~ (TV seriál)
2011 Asukó máči! (TV seriál)
Carnation (TV seriál)
2010 Asu no hikari o cukame (TV seriál)
Nihodžin no širanai nihongo (TV seriál)
2009 Šókódžo Seira (TV seriál)
2008 Kimi Hannin Janai Yo Ne? (TV seriál)
Kyatto sutorîto (TV seriál)

Dokumentární

2015 Next World: Watašitači no mirai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky