foto

Poul Reichhardt

  • nar. 2.2.1913
    Ganløse, Dánsko
  • zem. 31.10.1985 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Olsen-banden over alle bjerge
1978 Slægten
1977 Pas på ryggen, professor
Terror
1976 Affæren i Mølleby
Den dobbelte mand
1975 Olsen-banden på sporet
1974 Nitten røde roser
1973 Erasmus Montanus (TV film)
1972 Lyseholderen (TV film)
Olsen-bandens store kup
1971 Ballade på Christianshavn
I morgen, min elskede
1970 Rend mig i revolutionen
1969 Kys til højre og venstre
Mig og min lillebror og Bølle
Olsen-banden på spanden
1968 De røde heste
Mig og min lillebror og storsmuglerne
Olsen-banden
1967 Jeg er sgu min egen
Martha
Mig og min lillebror
Rudá kápě
1966 Flagermusen
Gift
1965 Landmandsliv
Næsbygaards arving
Passer passer piger
1964 Døden kommer til middag
Kampen om Næsbygård
Kampen om Næsbygård
Paradis retur
Slottet
1963 April
Dronningens vagtmester
Gudrun
Peters landlov
Sikke'n familie
Syd for Tana River
1962 Der brænder en ild
Det stod i avisen
Rikki og mændene
The Counterfeit Traitor
1961 Jetpiloter
Komtessen
Mine tossede drenge
1960 Det skete på Møllegården
Tro, håb og trolddom
1959 Helle for Helene
Tre må man være
1958 Seksdagesløbet
Vagabonderne på Bakkegaarden
Verdens rigeste pige
1957 Englen i sort
Jeg elsker dig
Sønnen fra Amerika
1956 Flintesønnerne
Kispus
Qivitoq – duch hor
Taxa K 1640 efterlyses
1955 Blændværk
Min datter Nelly
På tro og love
1954 Arvingen
En sømand går i land
Hendes store aften
1953 Adam og Eva
Fløjtespilleren
1952 Det store løb
Husmandstøsen
To minutter for sent
1951 Alt dette og Island med
Det gamle guld
Kvinnan bakom allt
Mød mig paa Cassiopeia
1950 Café Paradis
De røde heste
Min kone er uskyldig
Mosekongen
1949 Det gælder os alle
1948 Støt står den danske sømand
1947 Lise kommer til Byen
My name is Petersen
Soldaten og Jenny
1946 Fyrtøjet
Saa mødes vi hos Tove
1945 De kloge og vi gale
De røde enge
Den usynlige hær
Mens Sagføreren sover
1944 Besættelse
Elly Petersen
Otte akkorder
Vražedná melodie
1943 Det ender med bryllup
En pige uden lige
Moster fra Mols
Op med humøret
1942 Frk. Vildkat
Tyrannens fald
1941 En mand af betydning
Far skal giftes
Peter Andersen
Tag til Rønneby Kro
1940 Jens Langkniv
Tajuplný hrad
1939 De tre måske fire
Nordhavets mænd
1938 Alarm
Julia jubilerar
1937 Der var engang en vicevært
Frk. Møllers jubilæum
Inkognito
1936 Millionærdrengen
Panserbasse
Snushanerne
1935 Week-end
1934 Ud i den kolde Sne
1933 5 raske piger
Københavnere
Tango
1932 Odds 777
On, ona a Hamlet
1931 Pochodem pochod

TV seriály

1970 Huset på Christianshavn (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky