foto

Džun Macumoto

  • nar. 14.1.1959 (58 let)
    prefektura Kanagawa, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Po bouři
2013 Naru Youni Narusa
2012 Torihada: The Movie
2008 Džádži no futari
2007 Bizanee
Yûnagi no machi sakura no kuni
2005 Zoo
タイガー&ドラゴン 三枚起請の回(ビデオ題) (TV film)
2004 Road 88: Deaidži Šikoku e
2003 Chirusoku no natsu
2002 Inochi
2001 Maria
Saiaku (TV film)
1999 Shikai
1998 Shigatsu monogatari
1996 Tomoko no baai
1988 Marusa no onna II

TV seriály

2016 Džúhan šuttai! (TV seriál)
2015 Tantei no Tantei (TV seriál)
2014 Dr. DMAT (TV seriál)
2013 Jorozu uranaidokoro onmjója e jókoso (TV seriál)
Keidži 110 kiro (TV seriál)
Otto no kanodžo (TV seriál)
2012 Ataru (TV seriál)
Osozaki no Himawari ~Boku no Jinsei, Renewal~ (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
Saikou no jinsei no owarikata (TV seriál)
Širato Osamu no džikenbo (TV seriál)
2011 Boku to Star no 99 Nichi (TV seriál)
Deka Wanko (TV seriál)
Jiu: Keishichou Tokushuhan Sousakei (TV seriál)
2010 Šinzanmono (TV seriál)
2009 Kjúmei bjótó 24dži daijonki (TV seriál)
Majo saiban (TV seriál)
Šókódžo Seira (TV seriál)
2008 Room of King (TV seriál)
Sasaki fusai ni džingi naki tatakai (TV seriál)
2007 Hataraki Man (TV seriál)
Sakura-šo no onnatači (TV seriál)
Tokkyu Tanaka 3 Go (TV seriál)
Yama Onna Kabe Onna (TV seriál)
2005 Kiken na Aneki (TV seriál)
Oniyome nikki (TV seriál)
Shiawase ni Naritai! (TV seriál)
Tiger & Dragon (TV seriál)
Warau sannin shimai (TV seriál)
2004 Honto ni Atta Kowai Hanashi (TV seriál)
Ningen no Shomei (TV seriál)
Orenji deizu (TV seriál)
2003 Kokoro (TV seriál)
OL Zenido (TV seriál)
2002 Kisarazu Cat's Eye (TV seriál)
Shoro Nagashi (TV seriál)
2001 Kochira Dai San Shakaibu (TV seriál)
Mukodono! (TV seriál)
2000 Trick (TV seriál)
1999 Suzuran (TV seriál)
1996 Kjósókjoku (TV seriál)
1993 Karin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace