foto

Jekatěrina Nosik

  • nar. 27.12.1984 (35 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kanikuly preziděnta
2017 Korotkije volny
2014 Zvězda
2012 Astra, ja ljublju těbja
Mužčina s garantiej
2008 S.S.D. - Spojení nenavázáno
2007 Kde jsi? (TV film)
1996 Vozvraščenije Broněnosca

TV seriály

2019 Ministěrstvo (TV seriál)
Zamok iz peska (TV seriál)
2012 Razvod (TV seriál)
2011 Lektor (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Tajnyje znaki (S01E05)
Objekt 11 (TV seriál)
Načalo (E01)
Dikij (TV seriál)
Avtobus těrpimosti (S02E25)
2008 Ranětki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky