foto

Darja Nosik

  • nar. 27.12.1984 (35 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kaviár
2018 Kanikuly preziděnta
2017 Korotkije volny
2014 Šreděr
2012 Astra, ja ljublju těbja
Mužčina s garantiej
Rasskazy
2011 Mir krepeža
2007 Sluha Jeho Veličenstva
1996 Vozvraščenije Broněnosca

TV seriály

2019 Ministěrstvo (TV seriál)
2017 Ikra (TV seriál)
2012 Razvod (TV seriál)
2011 Lektor (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Tajnyje znaki (S01E05)
Dikij (TV seriál)
Avtobus těrpimosti (S02E25)
2010 Kak ja vstretil vašu mamu (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky