foto

Eino Heiskanen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Neznámý voják
Země vánočních zázraků
2016 Kaiken varalta
2015 Jotain kaunista
Täg Me in Tinder
2000 Silmät kiinni ilman käsiä (studentský film)
1997 Joonas

TV seriály

2016 Luottomies (TV seriál)

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace