foto

Jae-eun Lee

  • nar. 8.2.1980 (40 let)
    Okres Boseong, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Mudeungsantajan, Park Hong Suk
2004 DMZ, bimujang jidae
2003 Naechyureol siti
Ogu
2000 Jakareuta
1999 Norang meori
Segimal

TV seriály

2017 Dangsineun neomoohabnida (TV seriál)
2016 Dvacítka na krku (TV seriál)
Nae sawieui yeoja (TV seriál)
2010 Byeolsoongeom sijeun 3 (TV seriál)
2009 Salmatnabnida (TV seriál)
2007 Mun hee (TV seriál)
2006 Youngaesomun (TV seriál)
2005 Seoreowora ityeojindaneungeoseun (TV seriál)
2004 Mulkkotmaeul saramdeul (TV seriál)
Toji (TV seriál)
2003 헬로 발바리 (TV seriál)
2002 Ineo agassi (TV seriál)
2000 Naneun geunyeoga jota (TV seriál)
Nonseutob (TV seriál)
1996 조광조 (TV seriál)
1987 Toji (TV seriál)

Dokumentární

2004 Myeongdong baekjak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky