foto

Stubby Kaye

  • nar. 11.11.1918
    New York City, New York, USA
  • zem. 14.12.1997 (79 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Falešná hra s králíkem Rogerem
1981 Goldie and the Boxer Go to Hollywood (TV film)
1975 Limonádová Annie
Timber Tramps
1973 The Addams Family Fun House (TV film)
1970 Cockeyed Cowboys of Calico County
Cool It Carol!
1969 Can Hieronymus Merkin Ever Forget Mercy Humppe and Find True Happiness?
Sweet Charity
The Monitors
1967 Cesta na západ
1965 Dívka ze Západu
1964 Sex and the Single Girl
1962 Cool Mikado, The
40 Pounds of Trouble
1960 So Help Me, Aphrodite (TV film)
1959 Li'l Abner
1958 Hansel and Gretel (TV film)
1957 Pinocchio (TV film)
1956 The Revolt of Mamie Stover
You Can't Run Away from It
1955 Frajeři a saze
1953 Taxi

TV seriály

1984 Ellis Island (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1965 The Smothers Brothers Show (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 My Sister Eileen (TV seriál)
1959 Love and Marriage (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1955 The Millionaire (TV seriál)

Dokumentární

2000 Hollywood Remembers Lee Marvin (TV film) - a.z.

TV pořady

1974 Dinah! (TV pořad)
1965 P.D.Q. (TV pořad)
1964 Shenanigans (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
Washington Square (TV pořad)
1954 The Jimmy Durante Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace