foto

Alla Juganova

  • nar. 19.1.1982 (37 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Storož
2018 Prizraki prošlogo (TV film)
Vynohrad (TV film)
Ženščiny (TV film)
2017 Myšelovka na tri persony (TV film)
Troje v liftě, ně sčitaja sobaki (TV film)
2015 Nasledniki
2008 Láska bláznivá
2006 A Vy jemu kto? (TV film)
2005 Moj ličnyj vrag (TV film)
2004 32-e děkabrja (TV film)
2000 Balalayka

TV seriály

2017 Perekrjostki (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
2016 Ključ k jego serdcu (TV seriál)
Prizrak ujezdnogo těatra (TV seriál)
Tri lani na almaznoj trope (TV seriál)
2015 Marafon dlja trjoch gracij (TV seriál)
Pogoňa za tremja zajcami (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
Ubijstvo na trojich (TV seriál)
2014 Soblazn (TV seriál)
2011 Bijenije serdca (TV seriál)
Dostojevskij (TV seriál)
Karamel (TV seriál)
2010 Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2008 Fotograf (TV seriál)
Vozmi meňa na něbesa (E01)
Tormoznoj puť (TV seriál)
2002 Svobodnaja ženščina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky