foto

Robert Musil

  • nar. 6.11.1880
    Klagenfurt, Dolní Rakousy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 15.4.1942 (61 let)
    Ženeva, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 A Portuguesa - kniha
1995 Als werkelijkheidszin bestaat moet mogelijkheidszin ook bestaan - kniha
1984 Schwärmer, Die - kniha
1970 Der Fall Moosbrugger - povídka
1966 Mladý Törless - kniha
1940 Emergency Squad - povídka

TV seriály

1995 Erotikon (TV seriál) - povídka

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Robert Musil - Muž mnoha vlastností (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace