foto

Tvrtko Juric

  • nar. 5.2.1972 (48 let)
    Split, Chorvatsko, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Voda, krev, rakije a zombie epidemie
2018 Sovjetski psi
2016 Adios Amigos
2011 Josef
Lea a Darija
2007 Armin
Kradljivac uspomena
2004 Bore Lee: Cuvaj se sinjske ruke!
2003 Bore Lee: U kandzama velegrada
Poslední bojovník
1995 Isprani

TV seriály

2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Poslední bitva (E03)
2008 Mamutica (TV seriál)
2006 Balkan Inc. (TV seriál)
Bibin svijet (TV seriál)
Kazalište u kući (TV seriál)
Odmori se, zasluzio si (TV seriál)
2005 Bumerang (TV seriál)
Kad zvoni? (TV seriál)
2000 Myšáček malý obuvníček (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky