foto

Tvrtko Juric

  • nar. 5.2.1972 (47 let)
    Split, Chorvatsko, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Posljednji Srbin u Hrvatskoj
2018 Sovjetski psi
2016 Adios Amigos
2011 Josef
Lea a Darija
2007 Armin
Kradljivac uspomena
2004 Bore Lee: Cuvaj se sinjske ruke!
2003 Bore Lee: U kandzama velegrada
Poslední bojovník
1995 Isprani

TV seriály

2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Poslední bitva (E03)
2008 Mamutica (TV seriál)
2006 Balkan Inc. (TV seriál)
Bibin svijet (TV seriál)
Kazalište u kući (TV seriál)
Odmori se, zasluzio si (TV seriál)
2005 Bumerang (TV seriál)
Kad zvoni? (TV seriál)
2000 Myšáček malý obuvníček (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace