foto

Fúma Kikuči

  • nar. 7.3.1995 (22 let)
    Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Shin Naniwa Kinyudo (TV film)
2014 Gekidžóban Kamen tíčá

TV seriály

2017 Uso no sensó (TV seriál)
2016 時をかける少女 (TV seriál)
2015 Algernon ni Hanataba o (TV seriál)
2014 GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
2013 Kamen tíčá (TV seriál)
2012 Mirai Nikki (TV seriál)
2008 Sukurappu tîchâ: Kyôshi saisei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace