foto

Hirojuki Hirajama

  • nar. 17.10.1977 (43 let)
    Gifu, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ai o Kó Hito (TV film)
Hirugao
Honnódži hotel
Jurari
2015 S - Saigo no Keikan - Dakkan Recovery of Our Future
2013 Tenšin
Tokusó saizensen 2013: Šičitó no keisacuken (TV film)
2012 Brave Hearts: Umizaru
Rindžó gekidžóban
Se no Me (TV film)
2011 Paradaisu kisu
Soredemo Hana wa Saiteyuku
2010 Onna Keiji Otomichi Takako ~ Kogoeru Kiba (TV film)
2009 Rookies: Socugjó
2008 Noto no Hanayome
2007 Sugata Sanshiro
Tokyo no uso
Tokyo tower: Okan to boku to, tokidoki, oton
Zou no Hanako (TV film)
2006 M
Odplata
Z moře není návratu
ウォーターズ
2005 Kunitori Monogatari (TV film)
Tenka sóran (TV film)
Yamato - Loď smrti

TV seriály

2021 Odžisama to neko (TV seriál)
2019 Jasuragi no toki: Miči (TV seriál)
Kore wa keihi de očimasen! (TV seriál)
Wataši danna o share šiteta (TV seriál)
Šúdan sasen (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2018 Bučó Kazehana Rinko no koi (TV seriál)
Headhunter (TV seriál)
Tonari no Kazoku wa Aoku Mieru (TV seriál)
2017 Black Revenge (TV seriál)
Saki ni umareta dake no boku (TV seriál)
2015 Išitači no ren'ai džidžó (TV seriál)
2014 Dear Sister (TV seriál)
First Class (TV seriál)
Kabuka Boraku (TV seriál)
S - Saigo no Keikan (TV seriál)
Smoking Gun: Ketteiteki šóko (TV seriál)
2013 Furueru Ushi (TV seriál)
Namonaki Doku (TV seriál)
Toshi Densetsu no Onna 2 (TV seriál)
2012 Ooku ~Tanjou (TV seriál)
Pin Onna no Merry Christmas - Koi Shitai, Koi Shiyou to Shinai, Koi Dekinai (TV seriál)
Toši densecu no onna (TV seriál)
2011 Namae o nakušita megami (TV seriál)
Nankjoku tairiku ~Kami no rjóiki ni idomunda otoko to inu no monogatari~ (TV seriál)
Zenkai Girl (TV seriál)
2010 Code Blue (TV seriál)
JOKER Yurusarezaru Sosakan (TV seriál)
Perfect Report (TV seriál)
Tokudžó kabači!! (TV seriál)
2009 Buzâ bîto: Gakeppuchi no hîrô (TV seriál)
Jin (TV seriál)
Koshonin 2 (TV seriál)
Mr. Brain (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
Kódo burú (TV seriál)
Rookies (TV seriál)
Room of King (TV seriál)
2007 Enka no džoó (TV seriál)
Kikujiro to Saki 3 (TV seriál)
Warui Yatsura (TV seriál)
2006 Hanayome wa Yakudoshi (TV seriál)
Top Caster (TV seriál)
2005 Fukigen na Gene (TV seriál)
Kikujiro to Saki 2 (TV seriál)
Tsumiki Kuzushi Shinso ~Ano Kazoku, Sono Ato No Higeki~ (TV seriál)
2004 Tenka (TV seriál)
2003 Kougen e Irasshai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky