foto

Xenija Entelis

  • nar. 18.1.1971 (48 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Zeljonaja kareta
2010 Zajcev, žgi! Istorija šoumena
2008 Ment v zakoně 1: Silovoj variant (TV film)
Ment v zakoně 1: Udavka dlja opera (TV film)
2007 Sluha Jeho Veličenstva
2006 Виртуальный роман
2005 Archangel (TV film)
2003 A poutru oni prosnulis
1997 Vor

TV seriály

2015 Familnyje cennosti (TV seriál)
Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2014 Polosa otčužděnija (TV seriál)
2013 Uslovija kontrakta 2 (TV seriál)
2012 Zakrytaja škola 3 (TV seriál)
Zakrytaja škola 4 (TV seriál)
2011 Zakrytaja škola (TV seriál)
Zakrytaja škola 2 (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Rasprava (S04E26)
Naslednik (S04E25)
Mesť (S04E24)
další epizody (26)
2008 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Jachtsmen (S03E22)
Bezumije (S03E21)
Počerk ubijcy (S03E20)
další epizody (22)
2007 Alexandrovskij sad 2 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Po obojudnomu soglasiju (S02E24)
Oblava (S02E23)
Popolam (S02E22)
další epizody (36)
Zaščita protiv (TV seriál)
2006 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Kankan na pominkach (S03E01)
2005 Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2001 Marš Tureckogo (TV seriál)
Pěreběžčik (S02E02)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Kop (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace