foto

Christine Urspruch

  • nar. 16.9.1970 (50 let)
    Remscheid, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Es lebe der König! (TV film)
Tatort - Limbus (TV film)
2019 Tatort - Lakritz (TV film)
Tatort - Spieglein, Spieglein (TV film)
Tatort - Väterchen Frost (TV film)
2018 Tatort - Schlangengrube (TV film)
2017 Tatort - Fangschuss (TV film)
Tatort - Gott ist auch nur ein Mensch (TV film)
2016 Tatort - Ein Fuß kommt selten allein (TV film)
Tatort – Feierstunde (TV film)
2015 Tatort - Erkläre Chimäre (TV film)
Tatort – Schwanensee (TV film)
2014 Tatort - Der Hammer (TV film)
Tatort - Die chinesische Prinzessin (TV film)
Tatort - Mord ist die beste Medizin (TV film)
2013 Nymfomanka, část II.
Tatort - Summ summ summ (TV film)
2012 Sams im Glück
Tatort - Das Wunder von Wolbeck (TV film)
Tatort - Hinkebein (TV film)
2011 Když Santa spadl na Zem
Tatort - Herrenabend (TV film)
Tatort - Zwischen den Ohren (TV film)
2010 Jindřich IV. Navarrský
Tatort - Der Fluch der Mumie (TV film)
Tatort - Spargelzeit (TV film)
2009 Tatort - Höllenfahrt (TV film)
Tatort - Tempelräuber (TV film)
2008 O Šípkové Růžence (TV film)
Tatort - Krumme Hunde (TV film)
Tatort - Wolfsstunde (TV film)
2007 Tatort - Ruhe sanft (TV film)
Tatort - Satisfaktion (TV film)
2006 Tatort - Das ewig Böse (TV film)
Tatort - Das zweite Gesicht (TV film)
2005 Tatort - Der Frauenflüsterer (TV film)
Tatort - Der doppelte Lott (TV film)
Wellen (TV film)
2004 Tatort - Eine Leiche zu viel (TV film)
Tatort - Mörderspiele (TV film)
2003 Sams in Gefahr
Tatort - 3 x schwarzer Kater (TV film)
Tatort - Sag nichts (TV film)
2002 Místo činu: Münster - Fakta, Fakta (TV film)
Místo činu: Münster - Skvrna (TV film)
2001 Das Sams
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV film)
1998 Independent (studentský film)

TV seriály

2019 Rabe Rudi - Weihnachtsgeschichten (TV seriál)
2017 Im Knast (TV seriál)
Ärger im Paradies (S02E01)
Dr. Klein (TV seriál)
Fiasko (S04E12)
Sprung ins kalte Wasser (S04E11)
Perspektiven (S04E10)
další epizody (12)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Überraschungen (S03E13)
Zeichen (S03E12)
Auf den zweiten Blick (S03E11)
další epizody (13)
2015 Dr. Klein (TV seriál)
Schmerzen (S02E12)
Albträume (S02E11)
Bedürfnisse (S02E10)
další epizody (13)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Schatten (S01E11)
Perfekte Welt (S01E10)
Rausch (S01E09)
další epizody (11)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Zirkus Fratinelli (S06E01)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Lovehotel Traube (S03E10)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Adel verpflichtet (S02E24)
SOKO Wismar (TV seriál)
Die Abrechnung (S08E12)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2019 Die spektakulärsten Kriminalfälle - Von Rosemarie Nitribitt bis Uli Hoeneß (TV film)
2018 Terra X: Verräterische Spuren - Die Geschichte der Forensik (TV film)

Host

TV pořady

2020 Die große "Terra X"-Show - Rätsel der Welt (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2011 Pelzig hält sich (TV pořad)
2009 Und es schmeckt doch!? (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky