foto

Viktor Suprun

  • nar. 22.12.1964 (54 let)
    Krivoj Rog, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Purga (TV film)
Žili-byli
2014 Deduška mojej mečty
2012 Samoubijcy
2011 Bablo
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
Vrabčák
2002 Kavkazskaja ruletka
Marš Tureckogo 3: Ržavčina (TV film)
Raskaljonnaja subbota
Žizň zabavami polna
2001 Marš Tureckogo 2: Zagovor generalov (TV film)

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
2017 Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2016 Krizis něžnogo vozrasta (TV seriál)
2015 Kurortnyj roman (TV seriál)
Zagovorjonnyj (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2014 Aljonka iz Počitanki (TV seriál)
Aromat šipovnika (TV seriál)
Tajnyj gorod 2 (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Bolšaja stirka (S08E24)
Staraja istorija (S08E23)
Šans (S08E22)
další epizody (45)
2013 Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Za vsjo nado platiť (S06E24)
Pojezd idět v děpo (S06E23)
Paděnije (S06E22)
další epizody (23)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 9 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Vinovnik (S02E10)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Něnužnyj svidětěl (S05E24)
Bolšoj kuš (S05E23)
Něčistyj spirt (S05E22)
další epizody (41)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Otcy i děti (S03E24)
Mig pered smerťju (S03E23)
Svobodnaja kassa (S03E22)
další epizody (55)
2010 Odnaždy v milicii (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
2008 Isajev (TV seriál)
Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Sliškom něformalno oděty (E33)
Ranětki (TV seriál)
2007 Likvidace (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Vyzov (TV seriál)
I rab, i car (S01E01)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Mikstura ot kosoglazija (S02E03)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Rusové v Los Angeles (TV seriál)
Taxistka (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
Dve suďby (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace