foto

Florian Kern

  • nar. 1971

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Ein starkes Team - Geplatzte Träume (TV film)
Marie Brand und die rastlosen Seelen (TV film)
2015 Inspektor Jury – Mord im Nebel (TV film)
Marie Brand und das Erbe der Olga Lenau (TV film)
2013 Marie Brand und die Engel des Todes (TV film)
Marie Brand und die offene Rechnung (TV film)
2012 Tatort - Alles hat seinen Preis (TV film)
2011 Unter Verdacht: Persönliche Sicherheiten (TV film)
2010 Die Draufgänger (TV film)
Mein Land (TV film)
2009 Marie Brand und das mörderische Vergessen (TV film)
Unter Verdacht - Tausend Augen (TV film)

TV seriály

2012 Die Chefin (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1984 Die Wiesingers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky