foto

Dmitrij Blochin

  • nar. 26.4.1971 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Les
2016 Čelovek iz buduščego
2011 Ljubov morkov 3
2010 Gluchar v kino
2009 Laskovyj maj
Privet, kinder!

TV seriály

2019 Saškina udača (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
Godunov (TV seriál)
Kop (TV seriál)
Lancet (TV seriál)
Morozova (TV seriál)
Iděalnoje rešenije (S02E50)
Mutnaja istorija (S02E49)
Oborotěň (S02E48)
další epizody (42)
2017 Dinozavr (TV seriál)
Kak izvesti ljubovnicu za 7 dněj (TV seriál)
Love is (TV seriál)
Morozova (TV seriál)
Zakon parnych slučajev (S01E50)
Ošibka (S01E49)
Proizvodstvennyj brak (S01E48)
další epizody (46)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Kuafer (E14)
Reinkarnacija (E11)
Sicilianskaja zaščita (E10)
Otěl Eleon (TV seriál)
Siňaja roza (TV seriál)
2015 Izmeny (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Točki opory (TV seriál)
2014 Anželika (TV seriál)
Krjostnyj (TV seriál)
Vysokaja kuchňa (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Patriot (S02E19)
Ment v zakoně (TV seriál)
Fanat (S09E11)
Bednyje ljudi (S09E10)
Gromkoje dělo (S09E09)
další epizody (17)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Byvšaja žena (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Mstitěl (S07E04)
Opasnyje zabavy (S07E03)
Samozvaněc (S07E02)
další epizody (9)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Sobačja rabota (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S02E05)
Syvorotka gněva (S02E04)
Stoličnyje sumerki (S02E03)
další epizody (5)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Na relsach (S04E11)
Jenisej (S04E08)
Podstava (S04E07)
další epizody (5)
Ment v zakoně (TV seriál)
Posledňaja schvatka (S05E06)
Prodavcy bessmertija (S05E05)
Žizň za žizň (S05E04)
další epizody (6)
2011 20 let bez ljubvi (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Posledněje dělo (S01E20)
Flešmob (S01E19)
Svaděbnyj děmarš (S01E18)
další epizody (20)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Otcy i děti (S03E24)
Svobodnaja kassa (S03E22)
Zakon podlosti (S03E18)
další epizody (12)
Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Šofjor (S01E03)
Svetofor (TV seriál)
2010 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Kredit doverija (S03E02)
2009 Bratany (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Staryje doski (S01E03)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ochota na svidětělja (S02E03)
2007 Putějcy (TV seriál)
3K Vasiljev (S01E10)
2006 V kruge pervom (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
2004 Kavalery morskoj Zvězdy (TV seriál)
Moskovskaja saga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky