foto

Bella Bading

  • nar. 2007

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Tides
2020 Lassie se vrací
2017 High Society
TIAN - Das Geheimnis der Schmuckstraße
2016 Goodbye Berlin
2014 Kein Entkommen (TV film)
Polizeiruf 110 - Familiensache (TV film)
… und dann kam Wanda (TV film)
2013 Meeres Stille

TV seriály

2016 Katie Fforde (TV seriál)
Tanec na Broadwayi (E28)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Häuslebauer (S05E18)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Dva světy (S09E03)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky